Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A keddi újvárosi fórumon Kis Gyuláné kért szót, hogy nem tetszésének adjon hangot, mert a Fidesz ellopta Hódmezővásárhely fejlesztésére szánt pénzt, és mert a területi képviselője szinte semmit sem csinált az elmúlt másfél évben.

,,Nem látom a Ritát. (Kecskeméti Rita képviselőt – a szerk.) Harmadik alkalommal vagyok itt, de ő nincs itt, nem tiszteli meg a vásárhelyieket azzal a körzetében, hogy eljön ide. Ez egyszerűen elfogadhatatlan. Arra kérek mindenkit, ne szavazzanak rá. Van nekünk egy új képviselőjelöltünk és válasszuk meg azt. Aki tényleg azért dolgozik, hogy a vásárhelyi újvárosiaknak jobb legyen.”

– fogalmazott a hozzászóló. Kecskeméti Rita idén nem indul újra, helyette Dr. Korsós Ágnes a fideszes jelölt. Itt indul még a Mindenki Magyarországa és a Tiszta Vásárhelyért jelöltje Molnár Lászlóné, a Munkáspártos Nagy Gyula Imréné és a Mi Hazánkos Tokai Zoltán.

Ezt a Vásárhelyiek a változásért oldal videójában vissza lehet nézni:

Júliusban számoltunk be arról, hogy egy nyolcvan éves lakó alaposan beolvasott a Fidesz-frakciónak. Az szintén egy lakossági fórumon hangzott el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá