Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A képviselőjelölt, – aki Makón is elindul a hatos választókörzetben a lokálpatrióta összefogás jelöltjeként – jó eséllyel bejuthat a Csongrád megyei közgyűlésbe is.

A Jobbik listájának első helyén a szentesi Szabó Zoltán Ferenc áll, aki a Jövőnk Szentes Egyesület polgármesterjelöltje. Második a makói Zeitler Ádám, aki dr. Kiss Attila kikerülését követően tavasszal már szerzett tapasztalatokat a közgyűlésben. Harmadik Szemerédi Ákos, aki függetlenként indul képviselőnek Kübekházán. Negyedik helyen a szintén makói Szabó Róbert áll. Ötödik Szrnka Gábor, aki Csongrádon indul képviselőnek a Jobbik színeiben.

A Jobbik megyei listájának további sorrendje: Csikos Ákos Bátor, Major Csaba, Nagy-György Lajos, Forróné Beleznai Mária, Földesi Csabáné, Farkasné Havrán Ildikó Piroska, Magony Márk, Majorné Óbester Andrea, Tóth Máté, Siklódi Áron Ákos, Kovács Dániel, Mandász Krisztina Zsuzsanna, Barta Sándor, Füsti-Molnár István, Dombi-Kiss László.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá