Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A lokálpatrióta összefogás jelöltjeként a makói hármas választókörzetben indul Nagy Zsolt. A közéletben eddig nem vett részt, de most már szükségét érezte, szerinte kellenek olyan emberek a városban, akik mernek állni másokért. Interjút készítettünk vele.

Nagy Zsolt korábban a Dégáznál volt díjbeszedő, valamint 17 évig a méhtelepen áruátvevő, jelenleg a Galamb József iskolában portás. Egyébként a testvére a makói hivatal pénzügyi osztályát vezette egészen idén márciusig, amikor a Farkas Éva vezette önkormányzattól eljött – erről itt írtunk bővebben.

Nagy Zsolt sokat beszélgetett a lakókkal, valamint Molnár Lászlóval, aki tanította is korábban. Fórumokon felszólalt, kimondja amit gondol, ezért úgy döntött, hogy elindul képviselőnek.

,,Makón kellennek olyan emberek, akik ki mernek állni másokért. Amikor a méhtelepen dolgoztam, kézfogással kötöttünk üzleteket és az olyan volt, mintha hat tanú előtt írtuk volna alá. Amit ígérek, azt be is tartom.”

– jelentette ki.

Meglátása szerint a hármas körzetben Honvédban vannak a legnagyobb problémák. A 2014-es választáson dr. Sánta Sándor sok ígéretet tett, például, hogy az utak szilárd burkolatot kapnak. Nagy úgy tudja, a Türr utca papíron 3 éve aszfaltos, ahhoz képest most csinálták meg, a választások előtt. Honvédban rengeteg üres telek van, ígéret volt arra is, hogy a lakatlan házakat elbontják, tisztán tartják, de ez sem történt meg. – Egyetlen egy telek valóban el van dózerolva, gondolom kirakatként. De egy Bercsényi utcai lakos azt mesélte, hogy a környékükön 10 éve nem történt semmi – mesélte.

Az ajánlásgyűjtés során érdekes történetet hallott: egy idősebb néni azt mondta neki, hogy

,,aláírom én, bár egy ilyet a patikában már alá kellett”.

Nagy Zsoltnak volt aki elmondta, hogy Fidesz-párti, az is marad, de elbeszélgetett vele is.

A közéletben eddig nem vett részt, de most szükségét érezte. Most is úgy éli az életét mint eddig, csak most már többen megállítják, beszélgetnek vele.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá