Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nem gyűjtök aláírást, nem vezetünk adatbázist és nem frissítjük az adatokat sem, mivel nincs is. A személyes kapcsolattartás a fontos ilyenkor – fogalmazott oldalunknak.

Elárulta, célja, hogy eljusson minden körzetében élő választópolgárhoz. Ezért mindennap tesz: délután fél 5-től 7 óráig járja a körzetet. – Erre Lengyel István barátom is a segítségemre van, akinek köszönöm a munkáját Csípősön keresztül is – közölte.

Jelenleg a Körzeti Hírmondó nevű újságot és tollat ad át. – Nem gyűjtök aláírást, nem vezetünk adatbázist és nem frissítjük az adatokat sem, mivel nincs is. A személyes kapcsolattartás a fontos ilyenkor. Már eddig is rengeteg problémát jeleztek felém. Ha bizalmat kapok a választóktól, akkor tenni fogok érte, hogy ezek minél gyorsabban megoldódjanak – jelentette ki.

A körzetnek a felét nagyjából bejárta már. A Bajcsy lakótelepen nőtt fel és most is ott él, ezért ezt hagyja a körzet bejárásának a végére. Tervei szerint a következő két hétben végig ér a körzeten.

 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá