Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Lejárt a háziorvosi és belgyógyászati szakvizsgája, vagyis csak felügyelettel gyógyíthatna – derül ki az Állami Egészségügyi Ellátó Központ nyilvános adatbázisából.

Az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, klinikai végzettségű egészségügyi dolgozók működési nyilvántartását 2007 áprilisától vezeti az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal, ezt megelőzően ez a feladat a  kamarákhoz tartozott. Akinek lejár a működési nyilvántartása és nem újítja meg, csak felügyelettel végezheti a munkáját – ilyenkor azt is be kell jelenteni az EEKH-nak, hogy az adott személy esetében ki látja el ezt a tevékenységet – épp, mint a rezidensek esetében –, és a felügyelő személy pontokat kap ezért a feladatért.

,,Gyorsan szembesültem vele, hogy csak rengeteg tanulással lehetek eredményes. Nem, egyáltalán nem bántam meg, sem akkor, sem azóta: az orvosi hivatás felelősségteljes, gyönyörű pálya.”

nyilatkozta a Fidesz-közeli Promenádnak Grezsa István tegnap.  Miközben folyamatosan orvosként és nem fideszes politikusként (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosa és a hódmezővásárhelyi közgyűlés fideszes képviselője) próbálja eladni magát, addig az Állami Egészségügyi Ellátó Központ nyilvános adatbázisából kiderül, hogy lejárt a szakvizsgája 2018. január 7-én, így csak felügyelettel gyógyíthatna:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá