Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Interneten lehetett szavazni a Szféra Kft. által alapított elismerésekre, mely során minden esztendőben az év polgármestere, alpolgármestere és jegyzője díjakat adják át. A polgárok ezzel annak adnak hangot, meglátásuk szerint mely városvezetők tesznek legtöbbet a településeikért – közölte a  Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

2019-ben Hódmezővásárhely alpolgármestere, Kis Andrea kapta az elismerő Év alpolgármestere címet. A díjátadó szeptember 13-án volt Velencén. Az Év polgármestere Székesfehérvár vezetője, Cser-Palkovics András, jegyzője pedig a békéscsabai Barcsa Vendel lett.

Kis Andrea 2014-ben listáról jutott be a közgyűlésbe, majd 2018-ban lett alpolgármester. A szűk egy hónap múlva esedékes önkormányzati választáson az ötös választókörzetben indul.

(Fotó: Igari Balázs)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá