Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Grezsa István azt ígéri, hogy nagyszabású fejlesztést indít be Mártélyon. A Fidesz által támogatott önálló-önjelölt-független polgármesterjelölt tavasszal is segíthetett volna, csak éppen el se ment a közgyűlésre, amikor a tanösvény felújításáról szavaztak.

Különböző vízieszközök bérlése, szabad wifi kialakítása és elektromos rollerbázis telepítése is szerepel a terveim között, illetve a sok helyen már bevált víziszínpad elhelyezését is támogatom. A Szúnyog-szigeten kalandparkot alakítanék ki és felújítanám a tanösvényt is – derül ki a kormányközeli Promenád cikkéből Grezsa István mártélyi választási programja.

Grezsának és többek között Bálint Gabriellának, Cseri Tamásnak, Benkő Zsoltnak már lett volna lehetősége tavasszal megszavazni a tanösvény rendbetételét.

Csak éppen Grezsa Istán el se ment a közgyűlésre, társai pedig úgy módosították a költségvetést, hogy ne legyen pénz a felújításra, vagy például a szennyvíztelep mellett út megépítésére.

Íme a videó az említett közgyűlésről:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá