Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A lokálpatrióta összefogás képviselőjelöltje úgy tapasztalta, hogy Gerizdesen is a csapadékvíz elvezető árkok hiánya a legnagyobb gond. Felhívta még a figyelmet a Kálvin iskola körüli parkolási gondokra és a Rákóczi utcai járdaépítés hiányosságaira.

A lakókkal való beszélgetés során kiderült, hogy a legnagyobb probléma a csapadékvíz elvezetőkkel van. A Harmat utca, Kelemen László és a Balogh Ádám közötti szakaszán olyan magas az úttest, hogy nagyobb esőzésekkor néhány ház udvarában áll a víz, amelyet szivattyúkkal kell kivezetni. Molnár László szerint út alatti átfúrásokkal meg lehetne oldani, hogy a másik oldali vízgyűjtőbe jusson a víz. A Béke utcán pedig árok sincs, itt ki kell alakítani.

Elmondása szerint további probléma, hogy a Kálvin iskolába érkező szülők nem tudnak mindig az intézménynél megállni, így a Béke utcát választják. Az ENI volt épülete és magánházak előtt. Így ha eső van, akkor felhordják a sarat az útra. Molnár László ezért még több parkolót építését szorgalmazza. Továbbá a lakók azt kérték tőle, hogy hozzák vissza a forgalomlassító ,,fekvő rendőröket” az utcába.

Felhívta a figyelmet a Rákóczi utcai járdaépítésre. Jelesül: a korábbi járda szélesebb volt, a kivitelező erre nem figyelt, így a bekötések nem történtek meg például a kapubejáróknál.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá