Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 18 gépkocsit adott át Bács-Kiskun-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Jász-Nagykun-Szolnok-, Heves- és Csongrád megye polgárőreinek 2019. szeptember 25-én.

A korábbi rendőrségi szolgálati járműveket a közelmúltban újak váltották ki. A jelenleg is jó műszaki állapotban lévő Seat Cordoba és Opel Astra típusú autók ezentúl a polgárőrök szolgálati feladatainak végrehajtását segítik majd. A rendőrség számára fontos, hogy az egyik legfőbb stratégiai partnerének munkáját lehetőségei szerint segítse, ennek szellemében történt az adományozás.

A szolgálatellátáshoz elengedhetetlen munkaeszközök átvételekor Batiz István, a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke köszönetét fejezte ki a rendőrség támogatásáért, és hangsúlyozta ennek kiemelkedő jelentőségét.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá