Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A korábbi úttörő tábor területén található faházakból és a vadászházból szálláshelyeket kell kialakítani, ahol akár diákcsoportokat lehetne fogadni. Nyáron több szemetest kell kihelyezni, valamint rendbe kell tenni az útpadkákat – írja közösségi oldalán a lokálpatrióta összefogás jelöltje.

A hatos körzet képviselőjelöltje felhívja rá a figyelmet, hogy Maros-part a makóiak és a turisták körében egyaránt kedvelt pihenőhely. A Buzás Péter vezette önkormányzat számos fontos fejlesztést hajtott végre ezen a területen, itt az ideje folytatni.

Szerinte fontos, hogy a fejlesztések során vegyük figyelembe az üdülőtulajdonosok véleményét is.

,,A nyári időszakra több szemetest kell kihelyezni, valamint rendbe kell tenni az útpadkákat. Javaslom egy tűzrakóhely kialakítását esőbeállóval, továbbá azt is, hogy a zártkerteknél nevezzük el a közterületeket a könnyebb beazonosíthatóság érdekében.”

– írta.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá