Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Mucsi Tamás, a makói lokálpatrióta összefogás polgármesterjelöltje rendkívüli sajtótájékoztatót tartott péntek délelőtt. Elmondása szerint egy oktatási intézményben behívták a gyermekeket a titkárságra és hazaküldték velük az ingyenes fürdőbelépőt. Emellett Farkas Éva Erzsébet szórólapja lapult.

,,Ez a politikai pedofília magasiskolája”

– fogalmazott a polgármesterjelölt.

Közölte: láttunk már olyat, hogy gyerekeket kampánycélra használnak fel, de hogy egy pedagógus a gyereket ,,postásnak” használva szórólapot küldjön haza a szülőnek, ez felháborító. Mucsi Tamás szerint a családi fürdőbelépőjegy olyan időintervallumban használható fel, amikor a gyerekek iskolába vannak, így szinte beválthatatlan: hétfőtől csütörtökig 8-19 óráig, pénteken 8-tól 23 óráig.

,,Farkas Évának bocsánatot kell kérnie a szülőktől és a makóiaktól is. Alkalmatlan polgármesternek és pedagógusnak is”

– jelentette ki.

A polgármesterjelölt elárulta, hogy a családi fürdőbelépőknek nincs nyoma a költségvetésben. Amennyiben mégis beváltják őket, a nagyjából 10 millió forint kifizetése a következő testületre hárul. Kijelentette:

az ellenzéki képviselők rendkívüli testületi ülést hívnak össze, hogy magyarázatot kérjenek a polgármestertől és hogy Farkas Éva nyilvánosan bocsánatot tudjon kérni mindenkitől.

Kérdésünkre elmondta, hogy eredetileg más témában tartott volna sajtótájékoztatót, a kampányanyagot és a belépőt tartalmazó levél tegnap este jutott el hozzá. Egyébként arról beszélt volna, hogy a polgármester ne bújjon el, álljon ki egy jelölti vitára. Elmondása szerint a vita megszervezése mögül kihátrált a Városi Televízió.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá