Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A lokálpatrióta összefogás képviselőjelöltje szerint a főtéren sok minden megvalósult, viszont ezek hagynak kívánni valót maguk után. A belvárostól távolabb élők viszont még várnak, hogy az ígéretek teljesüljenek – derül ki Nagy Zsolt programbemutató videójából.

Nagy Zsolt, a hármas körzet lokálpatrióta jelöltje. Makón él, Makón végezte iskoláit, majd a Dégáznál és a méhtelepen dolgozott. Többek között Molnár László javaslatára indult el, mert

,,a városnak szókimondó, becsületes és határozott emberekre van szüksége.”

Meglátása szerint a főtéri részek épültek-szépültek, de a város külső területeit kihagyják a fejlesztésekből. Sok ígéretet kaptak a külvárosban élők, amik nagy része nem teljesült. Úgy véli, a főtéren sok minden megvalósult, de az esővíz elvezetésekkel városszerte gond van, ami a mai napig nem oldódott meg.

Szerinte a főtér beruházásai hagynak kívánni valót maguk után, de bízik benne, hogy a garanciális javításokkal meg tudják csinálni.

Nagy Zsolt felhívta a figyelmet, hogy a víztoronynál található játszótéret javítani kellene. A környéken iskola és óvoda is van, de gyalogátkelőhely alig. Közölte, hogy sok a foghíjas terület Honvédban, aminek a takarítása sem történt meg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá