Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A leköszönő fideszes képviselő a makói termelők hagymatermelési támogatása pályázat kapcsán hívta fel a figyelmet arra, hogy a jövőben ügyelni kell rá, milyen feltételekkel hirdetik meg.

Dr. Török Miklós elmondta: évek óta mondja, hogy ez a támogatási forma nem szolgálja a makói vöröshagyma termesztés elősegítését, nem jól hasznosul ez a pénz. Szerinte a következő önkormányzatnak végig kell gondolnia, hogy fent kell-e tartania ezt a támogatási formát.

Toldi János csatlakozott Törökhöz. Elárulta, hogy a bizottsági ülésen megszavazta magát a kiírást, de a jövőben azt kéri, ne legyen jogsértés. Ugyanis egyedül a fajtafenntartónál alkalmaznak igazi dughagymás módszert, ezért figyelni kell rá, hogy milyen feltételekkel hirdetik meg a pályázatot.

Dr. Kruzslicz-Bodnár Gréta jegyző hozzátette: a pályázattal kapcsolatban jogsértés nem történt eddig sem és a jövőben sem lesz.

A pályázati kiírást egyébként itt lehet megtalálni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá