Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Zeitler Ádámot, a lokálpatrióta összefogás képviselőjelöltjét kérdeztük a választókörzeti jelmondatával kapcsolatban, vagyis mit jelent a „Legyen újra Makó a makóiaké!” szlogen?

„Úgy gondolom, hogy az elmúlt öt évben a testületi üléséken sokszor nagypolitikai kérdéseken vitatkoztak a képviselők. Szerintem a makói képviselőknek makói ügyekkel kell foglalkozniuk. Szeretném ha a következő öt évben a hatos körzetben élő embereknek erősebb képviseletük lenne a testületben, ezért választottam ezt a mondatot szlogenként. Bízom benne, hogy október 13. után olyan képviselőtestület alakul, amelynek tagjai a makóiakkal folytatott folyamatos párbeszéd eredményeképp közösen tudnak döntéseket hozni városunk jövője érdekében!”

– jelentette ki.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá