Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Ez lenne a kereszténydemokrácia? Vajon a többi, hatalomtól megrészegült fideszes vezetőnek is van egy titkos élete?

Borkai Zsolt, jelenleg is győri fideszes polgármester Rákosfalvy Zoltán, győri ügyvéd társaságában nők koszorújában bulizik egy luxus yachton – tette közzé a fotókat Ez az ördög ügyvédje nevű blog. A győri és a pécsi kaszinó koncessziós jogával rendelkező a győri önkormányzat megbízott ügyvédjeként is dolgozó Rákosfalvynak állítólag komoly köze volt azokhoz a telkekhez, amelyeken az Audi végül felépítette logisztikai központját. Borkai Zsolt aznap még próbálta elütni a fotókkal kapcsolatos újságírói kérdést, hogy azt a kampány részének tekinti. Ezek a képek azonban azt bizonyítják, hogy az Ördög ügyvédje blog szerzője által leírtak igazak lehetnek, ami komoly gazdasági bűncselekmények gyanúját veti fel Borkaival szemben.

A blog szombat reggel újabb képpel jelentkezett. Ezen a képen a szerző állítása szerint a győri fideszes polgármester látható, amint szexuális kapcsolatot létesít egy fiatal nővel. Mindez azért is érdekes, hiszen az újrázni kívánó fideszes polgármester a saját honlapján olimpikonként és családapaként reklámozza magát, és azt írja: semmire sem olyan büszke, mint a családjára.

Borkai péntek óta eltűnt a nyilvánosság elől.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá