Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ismét postai levélben kéri Orbán Viktor miniszterelnök, hogy az emberek szavazzanak a Fidesz-KDNP-re. A Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület Facebook-oldalán megjelent fotóból kiderül, hogy a kormányfő továbbra is a bevándorlással akarja megnyerni magának a választókat.

A Fidesz az önkormányzati kampányban azzal próbálja félrevezetni a szavazókat, hogy ha ellenzéki erők kerülnek a települések élére, akkor muszlim migránsokkal fogják elárasztani lakhelyüket.Ez butaság, hiszen a határvédelem nem önkormányzati, hanem kormányzati hatáskör, tehát bevándorlók csak akkor fogják átlépni a magyar határt, ha Orbán Viktor az ukránok, törökök és mongolok mellett a szíriaiakat is be akarja engedni – ám ennek semmi köze nincs az október 13-i választásokhoz.

Ez azonban nyilvánvalóan nem zavarja a miniszterelnököt, aki azt írja, hogy vasárnap „arról döntünk, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői legyenek-e a magyar megyéknek, városoknak, falvaknak.”

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares