Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Letartóztatását indítványozta a Makói Járási Ügyészség annak a szegedi férfinak, aki egy helyközi buszjáraton molesztálta a vele utazó hölgyet, illetőleg ezt követően kábítószert fogyasztott – írja az ugyeszseg.hu.

A gyanú szerint a férfi 2019. október 9. napján szállt fel 9 óra körüli időben a Mezőhegyes-Szeged között közlekedő menetrend szerinti autóbuszjáratra. Miután Nagylakot elhagyták, a gyanúsított az autóbusz hátsó részébe ment, leült a leghátsó ülésre, közvetlenül a sértett mellé. Beszélgetést kezdeményezett vele, kezét a sértett combja mellé tette, illetőleg a combja alá kívánt nyúlni, mely ellen a hölgy többször is tiltakozott, valamint ellökte a gyanúsított kezét. Mindezekre a férfi alpári kijelentésekkel reagált, szexuális aktusra utaló kijelentéseket tett.

Makó főteréhez közeledve a sértett jelezte, hogy le szeretne szállni, engedje ki őt a gyanúsított a helyéről, azonban ennek a férfi többszöri és erőteljes kérések ellenére sem tett eleget, sőt kijelentette, hogy nem fog felkelni a helyéről.

Ennek nyomatékot adva lábait feltette az ülésekre úgy, hogy a sértett csak nagy nehézségek árán tudott mellette elmenni, melyet kihasználva a gyanúsított meg is fogdosta őt.

A sértett joghatályos magánindítványt terjesztett elő a gyanúsított felelősségre vonására.

A cselekmény elkövetése miatt a gyanúsítottat előállították a Makói Rendőrkapitányságra, ahol

a ruházat átvizsgálása során kábítószergyanús anyagot foglaltak le tőle, illetőleg drogtesztet is elvégeztek, mely pozitív eredményt hozott.

A járási ügyészség az emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége, valamint kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárásban a bűnismétlésre veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának elrendelésére. A férfi különös és többszörös visszaesőként valósította meg a gyanú tárgyát képező bűncselekményeket, vele szemben több büntetőeljárás is folyamatban van, valamint cselekményét feltételes szabadlábra bocsátás hatálya alatt követte el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá