Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nem csak Gáspár Sándor, hanem Zeitler Ádám lakossági fórumán is elhangzott, hogy borzasztóan el van hanyagolva a zöldterületek karbantartása Makón. A Bajcsy lakótelepen az egyik nagyobb bokor alatt egy hajléktalan feküdt.

A héten, a Bajcsy lakótelepnél megtartott fórumon egy lakó elmondta, hogy egy hajléktalannak be volt ágyazva, ő pedig félt bemenni a lépcsőházba. Arra is panaszkodtak, hogy az erkélyen lassan benő a tuja, de amikor kiküldtek embereket kertgondozásra, akkor nagyon csúnya munkát végeztek. Egy másik résztvevő arról beszélt, két éve szóltak hogy nagyon rossz állapotban van egy fa. Nem csinálták meg, nemrég pedig le is törtek ágak belőle, de szerencsére nem sérült meg senki.

Zeitler Ádám jelezte a főkertésznek, hogy vannak korhadt fák, de azt válaszolták neki, hogy ,,itt nincsenek olyanok, amik ki vannak száradva.” Viszont a lokálpatrióta összefogás képviselőjelöltje nem kivágást kért, hanem metszést. Szerinte ahhoz képest, hogy 2014 előtt milyen profi munkát végzett az akkori főkertész és hogy nézett ki a város, most sok probléma van. Felhívta rá a figyelmet: a fák állapotára jobban oda kellene figyelni, hiszen egy nagy fa kidőlt a 43-as főútra, szerencsére pont egy nappal a Hagymafesztivál után és nem a rendezvény alatt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá