Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A héten névreszólóan (!) minden hódmezővásárhelyi postaládába eljuttatott egy levelet Grezsa István. A polgármesterjelölt azt hangsúlyozza, hogy a városnak békére van szüksége. Erre reagálva a Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért képviselőjelöltje, dr. Berényi Károly felhívta a figyelmet: ,,hiteltelen, ha az az oldal vigyorog a vásárhelyi emberek arcába békét rebegve, amelyik nemrég még vicsorogva sorosozta, migránsozta, mocskolta vélt ellenfeleit.”

A Fidesz-támogatott Grezsa levelében azt írja: Hódmezővásárhelyen nemrég a feje tetejére állt minden. A politikusok veszekedése miatt szomszédok, barátok, rokonok fordultak szembe egymással és a város fejlődése megbénult. Szerinte ő békét tud teremteni Vásárhelyen.

Erre nyilvános levelet tett közzé dr. Berényi Károly.

,,Tényleg meglepődtem! Szabó állsz velem 9 év után, most a választás előtt?”

– kezdte sorait a képviselőjelölt. Felidézte: ami óta nem indult újra képviselőnek a Fidesz támogatásával, 2010 óta nem kereste.

,,Azt mondod a feje tetejére állt minden? Miből gonondolod? Itt se voltál!”

– fogalmazott. Úgy látja, a város nem megbénult, hanem megbénították. Kíváncsi, mit tett Grezsa a megosztottság ellen és miért nem foglalt állást akkor, amikor volt barátait, polgártársait támadták.

,,Szerintünk is béke kell Vásárhelynek! De milyen hiteltelen, ha az az oldal vigyorog a vásárhelyi emberek arcába békét rebegve, amelyik nemrég még vicsorogva sorosozta, migránsozta, mocskolta vélt ellenfeleit. […] Ne aggódj a békevágyaddal nem vagy egyedül! Mindenki békét akar ebben a városban! De ez a béke lásd be, már nem rajtad múlik.”

– jelentette ki Berényi.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá