Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mágori András, fideszes képviselőjelölt elárulta, hogy a 2010-es országgyűlési választáson ő volt a makói kampányfőnök. Az ő nevéhez fűzödhetnek a későbbi lejárató szórólapok és a makói vízmű lejáratása mögötti terv is?

,,Minden lényegi kampányelemet én írtam és találtam ki a szórólapoktól kezdve a beszédekig”

– írta a Makón élek facebookos csoportban. Ez így szép és jó, de arra mindenki emlékezhet, hogy milyen ocsmán szórólapokkal és kommunikációval támadta a makói Fidesz a vízműt, valamint ,,aggódó baloldali polgárok” és ,,igazságot kereső makói polgárok” küldözgettek szórólapokat.

A kiemelt képünkön látható szórólapot konkrétan a Fidesz makói szervezete adta ki 2012-ben, ők írták alá. Mivel Mágori András külön kiemelte, hogy 2010-ben ő találta ki a szórólapjaikat, vélhetően ehhez is volt köze. Ennek stílusa nagyon hasonlít azokhoz, amiket a 2014 utáni választáson dobáltak be a postaládákba. Biztos csak véletlen…

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá