Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

„Alkalmas emberek az alkalmas feladatra” – írta tegnap Orbán a Facebook-oldalára és az emberek döntöttek. A lakájmédiaként funkcionáló tegnapi köztévés eredményváró műsorban Mráz Ágoston Sámuel arca mindent elárult a tegnapi kormánypárti fiaskóról. Orbán elbukta Budapestet, a fővárosi kerületeket, számos megyei jogú várost, több nagyvárost. Akárhogy magyarázzák majd a bizonyítványt – Orbánhoz hasonlóan – a lakájok, ez hatalmas arcvesztés Európa legkorruptabb politikusa és bűnbandája számára. Egy régi bölcsességet igazoltak a tegnapi eredmények, miszerint “Semmi sem tart örökké.”

Sikeres próbája volt a tegnapi önkormányzati választás az ellenzéki összefogásnak, a centrális erőtér gyakorlatilag összeomlott. S noha Borkai városában, Győrben a fideszesek szavazóknak nem volt elég, hogy polgármesterük feltehetően lopott közpénzekből adriai luxushajós gruppen-partikon szexelt, azonban országosan biztosan nem használt Fidesznek a botrány. Az eredményekből kitűnik, hogy az ellenzéki összefogás elsősorban az urbánus, iskolázottabb rétegeket tudta mozgósítani. Orbán hatalmasat bukott, ahogyan Tarlós is, bárhogyan is maszatolta az eredményeket tegnap esti beszédében.

Az eredmények azt mutatják, hogy bár sokszor komoly kompromisszumokkal járt, de megérte félretenni az ellentéteket, annak érdekében, hogy 2022-ben pontot tudjunk tenni az Orbán vezette korrupt bűnbanda zsarnoki országlásának végére.

(zsurpubi.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá