Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Gyöngyösi Márton EP-képviselő, a Jobbik elnökhelyettese Facebook-posztban reagált arra a hírre, hogy Orbán Viktor meghagyta Borkai Zsoltot Győr élén, csak a fideszes tagkönyvétől kellett neki megválnia. Ezt a tényt azzal magyarázta a politikus, hogy a Fidesz ma már nem egy párt, hanem egy állami szinten szervezett maffia.

“De nem ám olyan, mint a legendás Keresztapa bűnözői, hanem mint egy igazi suttyó kelet-európai bűnbanda, ahol nőket verni (ugye, vak komondorok) teljesen elfogadott, kétes hírű ibizai diszkókban pislogni (biztos felverték a port a tánctéren) menő és most már azt is tudjuk, hogy az Adrián prostituáltakkal (nagy eséllyel közpénzen) orgiázni teljesen belefér”

– írta a politikus.

Gyöngyösi Márton három dolgot tanult az esetből:

  1. A magát keresztényinek meg polgárinak hazudó Fidesz arra sem képes, hogy maga mondjon ítéletet Borkai Zsolt fölött és maga zárja ki méltatlanság miatt.
  2. A Fidesz nagyon is jól dolgozik majd együtt Borkaival ezután is, hiszen ne higgyük, hogy nem lesz köztük kapcsolat. Ők ott hagyták Borkainál a zsíros állást, Borkai meg nem rontja ezentúl a fideszes bizniszt.
  3. A magát európai világítótoronyként fényező Orbán Viktor annyit nem mert mondani Borkairól, hogy ejnye. Gyáván elbújt a választók mögé, majd Borkai saját kilépése mögé. Akár egy simlis lókupec.

“Ennek az ügynek bármilyen tisztességes politikai közösségben egy megoldása lett volna: azonnal kizárni Borkait és egyértelművé tenni, hogy amit tett, az elfogadhatatlan. A Fidesz maffiahálózata ezzel szemben azt tette egyértelművé, hogy Borkai simán belefér, ha hozza a számokat. Tudjuk, Orbán parancsolata éppen így szólt és erről szólt”

– szögezi le Gyöngyösi Márton.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá