Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Zeitler Ádám, a makói lokálpatrióta összefogás jelöltje listán jutott be a testületbe. Közösségi oldalán értékelte a vasárnapi eredményeket.

Mint írja: az ország számos pontján nyert az ellenzék, közel 4 millió magyar állampolgár él ellenzéki vezetésű településeken. Csongrád megye igazi ellenzéki terep:

Szeged, Hódmezővásárhely és Szentes polgármestere is az összefogás jelöltjeként győzedelmeskedett, a három településen található 40 egyéni körzetből 37-ben az ellenzéki összefogás jelöltje győzött.

Sajnos Makón nem így alakult a választás. Köszönöm annak a közel 500 választópolgárnak, aki a hatos körzetben megtisztelt a bizalmával, azonban ez most nem volt elég az egyéni győzelemhez.

– tette hozzá.

Zeitler Ádám listás helyről bekerülve folytathatja a testületi munkát Makón és a Csongrád Megyei Közgyűlésben is megtartotta a mandátumát. A Jobbik listájáról még Szabó Zoltán Ferenc, Szentes megválasztott polgármestere került be a megyei közgyűlésbe.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá