Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egy – egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Nem csak bohóc csoki, jöhet minden kicsi, nagy, kerek, szögletes, gömbölyű, lapos! Gyűjtsünk közösen, szerezzünk örömöt!   

Pedagógusokat, szülőket és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívják a bohócdoktorok, hogy idén még több gyermek részesülhessen támogatásban. A csoki adományokat az alapítvány szegedi irodájában lehet leadni.Az alapítvány az adományozóktól azt kéri, hogy ha tehetik a csoki mellé egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset is mellékeljenek, melyet a kórházi bohócdoktor vizitek alkalmával a gyógyuló gyerekekhez az önkéntesek eljuttatják.

Csoki leadási pont:

6725 Szeged, Kálvária tér 31. szám alatt. Ez postacím ahova távolról is küldhető csokoládé.

A gyűjtés 2019. december 13-ig tart, addig lehet leadni a gyermekeknek szánt édességeket a bohócdoktoroknál.

Csoki gyűjtő pontokat várnak:

Boltosokat, pedagógusokat, cégeket keres a Karitáció Alapítvány, akik az ott helyben az összegyűjtött tábla csokikat gyűjtőpontként a központba segítenek juttatni.

A jótékonysági akciót bővebben https://karitacio.hu/csokit-gyujtunk-csokit-osztunk–iden-is oldalon lehet megismerni!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Szóljon hozzá

shares