Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Rapcsák Katalin, Dr. Korsós Ágnes és Gaizerné Dr. Havasi Katalin, a Szeretem Vásárhelyt-Fidesz listáról mandátumot szerző képviselői nem ülnek be a vásárhelyi közgyűlésbe – derül ki a Helyi Választási Bizottság határozatából.

A HVB október 17-én állapította meg, hogy a fenti személyek, valamint Cseri Tamás jutott be kompenzációs listán képviselő-testületbe. Másnap hárman írásban lemondtak a mandátumukról és megnevezték, hogy a megüresedő helyekre kit jelentenek be. Eszerint Horváth Zoltán, Galambos Kornélné és Bálint Gabriella kapja a három mandátumot.

Mint ismert, hasonló fölénnyel lett polgármester Márki-Zay Péter, mint a tavalyi időközön, a tíz körzetből pedig kilencet megnyertek a Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért Egyesület jelöltjei. A Szeretem Vásárhelyt-Fidesz jelöltjei közül egyedül Benkő Zsolt nyert egyéni körzetet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá