Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Szerda reggel a városháza dísztermében letették esküjüket és átvették megbízólevelüket a képviselők, valamint a polgármester is.

A közgyűlés tehát ilyen összetételű lesz a következő 5 évben:

Polgármester: Dr. Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért).

Egyéni választókörzeti képviselők: Dr. Mester János, Krupiczer Ferenc, Lőkösné Nagy Sarolta, Gyöngyösi Ferenc, dr. Kis Andrea, Fejes Péter, Dr. Berényi Károly, Molnár Lászlóné, Otlokán Mihály (mindegyik Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért), Benkő Zsolt (Szeretem Vásárhelyt-Fidesz).

Kompenzációs listáról: Bálint Gabriella, Cseri Tamás, Galambos Kornélné, Horváth Zoltán (mindegyik Szeretem Vásárhelyt-Fidesz).

Az Ügyrendi és Mandátumvizsgáló Bizottság elnöke Molnár Lászlóné lett. Két alpolgármestert választottak: dr. Kis Andreát főállásúnak és dr. Berényi Károlyt társadalmi megbízatásúnak.

(Képek: A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá