Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Át kell vezetni a hivatalt a 21. századba – fogalmazott Dr. Debreczeni István a csütörtöki ünnepélyes mandátumátadáson. Csanádpalota új, független polgármestere meghirdette a nyitott ajtók politikáját.

Beszédében elárulta, hogy zajlik az átadás-átvétel a hivatalban, folyamatos a munka. Elmondása szerint rengeteg apró dolgon javítottak már, de szervezeti átszervezésre is szükség van, például az információáramlás sem megfelelő. – Át kell vezetni a hivatalt a 21. századba – jelentette ki. Dr. Debreczeni István ügyfélcentrikus, hatékony hivatalt ígért, ennek a váza májusban állhat fel. Meghirdette a nyitott ajtók politikáját: közintézményben vagyunk, közpénzből működünk és döntünk, nem lehetnek titkok – fejtette ki.

A polgármesteren kívül átvették megbízólevelüket a megválasztott képviselők is: Perneki László, Túri Tamás, Tóth László, Jancsik Zoltán, Kovács Gábor (mindegyik független) és Szügyi László (Fidesz-KDNP).

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá