Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 27 éves kiskunmajsai férfit, aki ittasan, jogosítvány nélkül vezette azt a gépkocsit, amit nem sokkal korábban lopott el lakhelyéről.

A járőrök 2019. október 20-án 2 óra 45 perckor a 472-es számú úton, Hódmezővásárhely közelében állítottak meg egy bizonytalanul közlekedő Volkswagen Caddy-t. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A jármű vezetője elmondta továbbá, hogy nem rendelkezik jogosítvánnyal, mert a bíróság korábban már eltiltotta a vezetéstől.

A rendőrök F. Tamást előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra, ahol az adattári ellenőrzés során megállapították, hogy az általa vezetett személyautót, az abban lévő okmányokkal és szerszámokkal együtt a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság körözi.

A hódmezővásárhelyi rendőrök ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége és engedély nélküli vezetés szabálysértése miatt indítottak eljárást a férfi ellen, akit átadták Bács-Kiskun megyei kollégáiknak.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá