Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az elmúlt időszakban egyéni versenyeken és csapatbajnokságban is táblához ültek a Duocor-Makói SVSE sakkozói. Udvardi Zalán két első helyet ért el – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető elnöke.

Twickel kupa 2019 Ősz – Szekszárd

Rapid sakkverseny 2*15 perces időbeosztással, kilenc fordulóval, 37 fő nevező, köztük 1 fő nemzetközi mester és 2 fő FIDE mester.

1.Udvardi Zalán /7.5 pont/

A verseny Zalán számára izgalmasan indult, hiszen 1. fordulóbeli győzelmét egy 2. fordulóbeli vereség követte. Ezt követően a többi ellenfelének esélyt sem adva további hat győzelmet és mindössze egyetlen egy döntetlent szerzett, amellyel megszerezte az első helyet.

8. Dr. Kovács Arthur /5.5 pont/
21. Csikós Mihály /4 pont/

51. Gallasz Béla Emlékverseny – Szentes

Rapid sakkverseny 2*15 perces időbeosztással, hét fordulóval. 29 fő induló, köztük 1 fő nemzetközi mester és 2 fő FIDE mester,

1. Udvardi Zalán /6 pont/

A rapid versenyzés ismét nagyon jól alakult a makói ifjúsági játékos számára. 0,5 pont előnnyel, továbbá lendületes és támadó játékkal a csapattársai előtt megszerezte az aranyérmet.

2. Tatár Kis Szabolcs /5.5/
4. Horváth Zsolt /5/

Csongrád megyei csapatbajnokság

Duocor-Makói SVSE III. – MERITUM II. 4,5 – 3,5
II. forduló.

Gratulálunk csapatunknak és a teljes pontért Restás Péternek, Csibor Andrásnak, Szekeres Mihálynak és Vízhányó-Gyömörei Józsefnek! Külön kiemelendő a legfrissebb hazai igazolásunk Takács Tamás, aki 11 évesen most először debütált és döntetlent szerzett.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá