Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Vásárhely közgyűlése az alakuló ülésén egyéb napirendi pontok mellett önkormányzati cégek vezetőinek a személyéről döntött – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

A HMSZ NZrt. vezető tisztségviselőit: Gyömrő-Molnár Imre igazgatósági elnököt, dr. Soós Gábor és dr. Markó Csaba igazgatósági tagokat azonnali hatállyal visszahívta tisztségükből. Az igazgatósági tagok a mai naptól Kis János, Reith Imre és Sebők-Papp Imre. A közgyűlés azonnali hatállyal visszahívta tisztségükből a felügyelőbizottság tagjait: Gaizerné dr. Havasi Katalint és dr. Kis András Krisztiánt. A felügyelőbizottság tagjai mától Mihucz Tibor, Bárány Béláné és Mucsi Tamás.

Visszahívták tisztségükből – ugyancsak azonnali hatállyal – a HVSZ Zrt. igazgatósági tagjait: Rapcsák Andrást, Magyar Józsefet és Varga Ferencet. A cég igazgatósági tanácsának tagjai a mai naptól Kalotai Balázs, Szabó János és Sebők-Papp Imre. A felügyelőbizottságot mától Gyömrő-Molnár Imre, Dr. Kis András, Egyed Béla, Mucsi Tamás és Bárány Béláné alkotja. Burzon Máriát, Földházi Zoltánt és dr. Soós Gábort tegnap visszahívták tisztségükből.

A HÓDFÓ NKft. ügyvezetője mától Magyar József helyett Börcsök Györgyi. A kft. felügyelőbizottságát a mai naptól Tóth Sándorné, Földesi Lászlóné és Varga András helyett Chappon Adrienne, Bárány Béláné és Gulicska Irén alkotja.

A közgyűlés javasolja a Hód-Fürdő Kft. taggyűlésének, hogy dr. Soós Gábor, Horváth Zoltán és dr. Markó Csaba felügyelőbizottsági tagokat azonnali hatállyal hívja vissza és helyükre dr. Hamvas Ödön, Sebők-Papp Imre és Bárány Béláné kerüljön.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá