Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Sok éves álma teljesült az új-kishomoki gyerekeknek: a hódmezővásárhelyi önkormányzat tegnap hivatalosan is átadta nekik a Szikes utcai játszóteret – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt felajánlása nyomán indult el a kezdeményezés, ők 250 ezer forintot adtak bele, a szükséges 3 millió forint gyűjtésből, magánszemélyek, cégek felajánlásából adódott össze. A területen a biztonságos, homokkal borított játszótér mellett szánkódomb, kisebb gyerekeknek való biciklis ugratók, pingpongasztal is helyet kapott. Tavaszra focipályát alakít ki az önkormányzat, de ivókút és közösségi ház építése is szerepel a tervek között.

A hétfői ünnepélyes átadáson nagy létszámmal volt jelen a Hód-Judo SE, a játszóteret körülvevő fák elültetésében vállaltak komoly szerepet.

A homokozóba egy édesanya játékokat vitt, amelyek mindig ott várják majd a kisgyerekeket. Ehhez a kezdeményezéshez más is csatlakozhat. A szülők kérése mindössze annyi: mindenki vigyázzon rájuk és a törötteket mindig dobják ki.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá