Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint arról beszámoltunk, Hódmezővásárhelyen a szerda esti órákban egy harmadik emeleti lakás kis szobája égett, ketten könnyű füstmérgezést szenvedtek. Bútoraik, ruháik, berendezéseik odavesztek – az adományok elszállításában segített az ÚJ VILÁG Alapítvány.

Alapítványunk lezárja a mostani tűzesettel kapcsolatos munkáját. Még festékeket, villanyszerelőket, piktorokat szeretnénk kérni, akik egy kis társadalmi munkában segítenének a kiégett lakást és a felettük, alattuk lévő lakás javításában. Úgy gondolom, mindent megtettünk azért, hogy könnyebb legyen elviselni ezt a problémát. Önkénteseink (állandó és ideiglenes) erőn felül segítettek mindenben. Az adományozók egy emberként mozdultak meg a családért.

– írta közösségi oldalán az ÚJ VILÁG Alapítvány.

Aki segíteni szeretné az alapítvány munkáját, az az adójának 1%-os felajánlásával tudja (adószám: 18215807-1-06), vagy a számlaszámukra tudnak utalni (11735067-20058373).

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá