Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Illetve, ha nem tudná: itthon fenékig tejföl minden. 

“A külföldön dolgozó fiatalok nagy része csak bulinak tekinti az egészet, füves sütin élnek” – írta egy fideszes képviselő (aki mint látható, ingatlanközvetítő is egyben) a Facebookon.

Hírklikk cikkéből kiderült, hogy Szatmári Anikó jászberényi fideszes önkormányzati képviselő nincs túl jó véleménnyel a pár százezer kivándorolt magyarról (ezt nyomatékosította az idézőjel használatával is), ráadásul annak a véleményének is hangot adott, hogy értelmetlenül is tántorogtak ki az országból, hiszen

„Magyarországon a külföldi viszonyokhoz képest fenékig tejföl van, csak ezt önök fiatalok nem látják.”

Ezek a fránya fiatalok, semmi sem elég jó nekik, ezért is vándoroltak ki a hanyatló nyugat kies, éhínség és nyomor sújtotta pusztáira.

Mint ismert, az önkormányzati választáson igen szoros küzdelemben győzött az ellenzéki közös jelölt, Budai Lóránt. A Fidesz megóvta a végeredményt, amit a bíróság el is fogadott, így ma ismételnik meg a polgármester választást.  Az indoklás ugyanakkor a rendszerváltás utáni magyar közélet talán egyik legabszurdabb mozzanata lehet, a Fidesz ugyanis lényegében a saját csalását ismerte el, ezért kell megismételni a választást.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá