Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A héten Orbán Viktor a török államfőt, Recep Tayyip Erdogant fogadta. A találkozó miatt Budapest belvárosában több ezren tiltakoznak a török miniszterelnök külpolitikája miatt. 

A Jobbik országgyűlési képviselője, Bana Tibor is a tüntetőkkel tartott. A jobboldali konzervatív politikus saját közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy

Az Oktogonnál tüntetünk Orbán barátja, a török diktátor, Erdogan ellen, aki a magyar miniszterelnökhöz hasonlóan korrupt vezető. Hazánk érdekeivel ellentétes, hogy Orbán csak korrupt vezetőket fogad, Putyinnal és Erdogannal barátkozik, a nyugati világtól pedig teljesen elszigeteli Magyarországot.

Bana Tibor hozzátette, hogy a Jobbik álláspontja szerint az egész világon harcolnunk kell a demokráciáért és a szabadságért.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá