Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Néhány nappal ezelőtt először tartott elnökségi ülést a Mindenki Magyarországa Mozgalom az önkormányzati választás óta. Céljuk a Szabad Városok egységbe szervezése és támogatása, valamint a 2022-es rendszerváltás.

Következő, decemberi elnökségi ülésükre a rendszerváltás stratégiáját és a szervezet továbbépítését dolgozzák ki, a Kossuth körök munkáját erősítve és összehangolva azokon a településeken is, ahol most nem jártak sikerrel.

A rendszerváltás érdekében céljuk a határon túli magyarság körében a becsületes magyarországi politikai szereplők kapcsolatépítése (ottani Kossuth körök szervezése), Magyarországon az ellenzéki egység kikényszerítése (106 körzetben egyetlen ellenzéki jelölt, egyetlen közös pártlista, közös ellenzéki kormányprogram és egy közös árnyékkormány), valamint a tolvaj kormánypárti (és ellenzéki!) politikusok, a vérbírók, valamint a kollaboránsok és árulók tetteinek megörökítése a Fidesz-kommunizmus Vörös Könyvében (voroskonyv.hu, Biszku Béla-díj).

Továbbra is vallják, hogy

csak a jobb- és baloldali tisztességes emberek összefogásával, a pártok partikuláris érdekeinek józan háttérbe szorításával lehet megmenteni hazánkat a korrupciótól és egy új pártállamtól, csak így leszünk európai demokratikus jogállam.

Személyi változtatásokat is tettek: új pénzügyi vezetőt neveztek ki, a tagsági viszonyok rendezésével bízták meg az operatív igazgatót, és megszüntették a kampánymenedzserként is funkcionáló stratégiai igazgatói posztot.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares