Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint arról beszámoltunk, újra elköltözhet a Tourinform, méghozzá a Korona földszintjére. Az önkormányzat közbeszerzési eljárást indított az emelet ,,civil, kulturális és közöségi központként való fejlesztése” tárgyában is. Erről csak bizottsági ülésen tárgyaltak, a testület elé nem kerül.

Az átalakítás szintén a Területi Operatív Programból, azaz uniós pályázatból valósulna meg, a támogatása 100%-os és 102 millió forintról szól. A leírás szerint az emeleten egy 150 fő befogadására alkalmas, de két önálló teremmé alakítható teret hoznának létre. Az irodasor és a közlekedő falát lebontanák, új helyen épülne vizesblokk, raktár és ruhatár. Bővítenék az elektromos hálózatot, vakolnának és festenének is. Az utcára néző ablakokat felújítanák, a belső szárnyakat újra gyártanák.

Ajánlattételre a Magyar Zsalu 2006 Kft.-t (Röszke), az Albau-2001 Kft.-t (Hódmezővásárhely), az M-COLOR 2009 Kft.-t (Makó), az Építészmester Zrt.-t (Hódmezővásárhely) és a Maros Project Kft.-t (Makó) kérték fel.

A közbeszerzési eljárás a nyár folyamán egyszer már eredménytelen volt, az önkormányzat most újra meghirdette.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá