Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szegedi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 21 éves férfit, aki szerszámgépeket tulajdonított el egy építkezésről a Tisza-parti városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető először 2019. október végén ment be a munkahelyén lévő szerszámtárolóba, ahonnan egy körfűrészt, valamint egy fúrógépet tulajdonított el. Pár nappal később visszament a zárt tárolóhoz, feltépte az ajtaját és elvitt egy sarokcsiszolót is. Munkaadója miután észlelte a lopásokat bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a cselekmények elkövetését, elmondta azt is, hogy a szerszámgépeket eladta. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a nyomozók őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá