Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Sokadjára bizonygatja bevándorlóellenességét a több mint százezer külföldit Magyarországra telepítő Orbán Viktor. Most épp a Magyar Diaszpóra Tanács plenáris ülésén beszélt arról, hogy Magyarországnak továbbra is bevándorlásellenes politikára van szüksége, “magyart csak magyarral lehet pótolni” – a letelepedési kötvényekkel érkezett több ezer oroszt, kínait és arabot, az alacsony bérek elől külföldre menekülő magyarok helyére betelepített ukránokat és törököket nem említve.

Azt a bevándorlóbarát kormányfő nem fejtette ki, hogy pontosan mit ért a “továbbra is” alatt, de az MTI beszámolója szerint azt hangsúlyozta, hogy egy fogyatkozó népességű ország nem ringathatja magát abba az illúzióba, hogy meg tudja oldani a népességfogyást saját erőfeszítés nélkül.

Eközben a hivatalos statisztikák azt mutatják: négy év alatt, 2015-től 2018-ig 135 355 bevándorlót regisztráltak a magyar hatóságok, méghozzá folyamatosan emelkedő tendenciával. Míg 2016-ban 23 803, 2017-ben már 36 453, 2018-ban pedig 49 312 bevándorlót vett nyilvántartásba a bevándorlási hivatal.

Jobbik: Orbán Viktor hazudik a világ magyarságát képviselő szervezetek vezetőinek

Bencsik János (Jobbik) Facebook-oldalán így fogalmazott a fenti adatok kapcsán:

Mert ha valóban “magyarral akarná pótolni a magyart”, közben nem telepítene be könnyített jogszabályokkal vietnami és indiai munkásokat. Méghozzá ezerszámra. Elő lehet adni ezt a botcsinálta komédiát még pár előadás erejéig, de a közönség egyre jobban belát a színfalak mögé, a hátsó sorokból elkezdték paradicsommal dobálni a színészeket, és hamarosan eljön a bérletváltás ideje is”

– fogalmazott a jobbikos politikus, aki az Országgyűlés Nemzeti összetartozás bizottságának tagjaként maga is részt vett a találkozón.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares