Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Folyamatosan a fürdővel és Makovecz Imrével kampányolnak, de nem voltak képesek elmenni az építész előtt fejet hajtó programokra.

Vasárnap kiállítással kezdődött a Héttorony Fesztivál ,,A fürdőépítő Kaláka mozgalom” címmel a Hagymaház aulájában. 18 órától Sárközi Lajos és Zenekara, majd a Lajkó Félix Band adott koncertet. A szokásoknak megfelelően fenntartottak egy széksort a protokollvendégeknek, így a fideszes képviselőknek és a polgármesternek is. Ők nem jelentek meg, de szerencsére a szervezők fel tudták tölteni azokat a helyeket is.

Makovecz Imrét 1996-ban hívta városunkba dr. Buzás Péter korábbi polgármester – akkor kezdődött az építész és Makó együttműködése. A kapcsolat folytatódott, hiszen például megépült a könyvtár és a fürdőbővítés is napirenden van, de a város fideszes vezetői nem érezték fontosnak, hogy elmenjenek az építész előtt tisztelgő Héttorony Fesztiválra. Ellenben ott volt dr. Buzás Péter, aki még Makovecz özvegyével is beszélgetett, valamint Toldi János, korábbi fideszes önkormányzati képviselő is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá