Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az építő M-Color 2009 Kft. facebook oldalán képriportban mutatják be az építkezés fázisait. Ezeket ide kattintva lehet megnézni.

Mint ismert, a rendelő ügye 2016 óta húzódik, például a bontási közbeszerzést négyszer kellett kiírni. Azt a pályázatot a makói Borci Trans Kft. el, 9,9 millió forintért bontották el. A kivitelezésre vonatkozó közbeszerzés is döcögősen indult, első körben mind a három cég ajánlata (Bodrogi Bau Kft., Mester-Bauholding Kft., M-Color 2009 Kft.) érvénytelen lett.

Később már csak az M-Color pályázott, ezúttal érvényes ajánlattal. Az építést 328 millió forintért végzik és 2020. december 31-ig kell készre jelenteniük.

Korábban a DK makói szervezete aláírást gyűjtött a rendelő újjáépítéséért, ami végülis bekövetkezett. A város a saját költségvetéséből biztosítja a forrását.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá