Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Csaknem száz érdeklődő volt kíváncsi a rendőri hivatás rejtelmeire a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium nyílt napján. A program során számos szakterületi érdekességgel és a jelentkezéshez szükséges tudnivalókkal várták a fiatalokat.

A rendezvényen 2019. november 28-án vehettek részt a pályaválasztás előtt álló fiatalok. Az érdeklődőket az iskolában oktató rendőrök tájékoztatták a felvételi eljárás menetéről és a követelményekről, de tájékozódhattak az oktatás körülményeiről is.

Az iskola tanulói és a megye rendőrei több bemutatóval is készültek a látogatóknak, akik például bűnügyi technikusok előadásán vehettek részt és megnézhették az alaki szemle gyakorlatait. Az intézmény lőterén lehetőség adódott a rendőrség által használt lőfegyverek megtekintésére, de a tanulók az akadálypálya teljesítését is bemutatták az érdeklődőknek.

A pályaválasztás előtt álló fiatalok a jelentkezéshez szükséges információkat az iskola honlapján http://szrszg.hu/ találják meg.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares