Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Dr. Halmágyi Pál elnök, Gilinger Katalin, Dr. Faludi Zoltán, Gilinger András László kuratóriumi tagok és Gilicze János, a Felügyelő Szerv elnöke 2019. december 31. napjával lemondtak a Makó Város Fejlődésért Közalapítványban betöltött tagságukról – olvasható az előterjesztésben, amiről a szerdai testületi ülésen lesz szó. (Kiemelt fotó: archív, dr. Halmágyi Pál és Farkas Éva.)

A határozat szerint január elsejétől az alapítvány elnöke Dr. Tiszlavicz László lesz. Kuratóriumi tag dr. Bartha Béláné dr. Farkas Margit, Kincses Tímea és Marton Gergely. A Felügyelő Szerv tagjának Gilinger Nándort szavazhatják meg.

Az alapítványt 2003-ban alapították, célja, hogy támogassa az ifjúsági, közművelődési, oktatási, művészeti, kulturális, egészségügyi és sport tevékenységeket.

Az alapítványban legutóbb 2019 januárjában történt személyi változás. Urbancsok Zsolt kuratóriumi tag lemondása után Rója István választották meg a helyére.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá