Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által működtetett intézmény lakóinak rendeztek adománygyűjtést, majd december közepén személyesen adták át az ajándékokat a gyermekeknek.

A főkapitányság dolgozói évek óta rendeznek gyűjtést a Böjte Csaba ofm ferences szerzetes által alapított szervezet részére. Idén a Vigasztaló Szentlélekről elnevezett gyimesbükki gyermekotthonban élő huszonhárom gyermek karácsonyát szerették volna szebbé tenni a befolyt adományokból.

Az összegyűlt félmillió forintból téli bakancsokat, tartós élelmiszereket, édességeket, tisztálkodási szereket, papír-írószert, meleg ruhákat, játékokat, mikuláscsomagokat, valamint zöldséget és gyümölcsöt vásároltak.

A kisbusznyi ajándékot a főkapitányság munkatársai személyesen adták át a gyermekeknek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá