Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Fidesz-barát sajtó mellé csatlakozik A Vásárhelyi ellenzék hangja c. tájékoztató lap.

A vásárhelyi Fidesz új lapot indít (a Szeretem Vásárhelyt Egyesületet mintha el is felejtették volna), benne a szokásos hazug támadásokkal, természetesen a Szeretet ünnepére időzítve – hívja fel a figyelmet a Vásárhelyiek a változásért oldal.

Mellékelték is az újság első oldalát. Ebben Cseri Tamás önkormányzati képviselő, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője azt írja:

,,Bár több mint tízezer ember szavazott bizalmat a jobboldali jelölteknek és voksolt a békés fejlődés folytatására, ez most mégis kevésnek bizonyult. Az új városi ellenzéknek a következő öt évben ebben a szerepkörben kell tudása legjavát nyújtva szolgálni a város fejlődését.”

Hozzátette: a teljeskörű tájékoztatás érdekében indítják újra ezt a lapot, amit minden hónapban szeretnének eljuttatni a lakókhoz. ,,Jó szívvel ajánljuk mindenkinek lapunkat, akik szeretnék megismerni az igazi vásárhelyi valóságot” – fűzték hozzá.

Ezek az érvelések már csak azért is cinikusak, mert az elmúlt közel két évben csak a Fidesz mocskolódott többek között szórólapokon, facebookos álprofilokon és a hozzájuk közel álló sajtón keresztül. Ezeknek a csatornáknak a jelentős része most is működik, vélhetően hozzájuk csatlakozott A vásárhelyi ellenzék hangja c. újság.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá