Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az idei év közlekedési statisztikája szerint – az évközi riasztó adatok ellenére is – a mai napig 47-tel kevesebb halálos kimenetelű közlekedési baleset történt az utakon, mint 2018-ban és 17-tel kevesebb, mint 2013-ban. 2013 volt az az év, amikor – hosszú évekre visszatekintve – a legkevesebb halálos közlekedési baleset történt hazánkban – hívja fel a figyelmet honlapján a rendőrség.

Közösen tehetünk azért, hogy ezt az előnyt ne veszítsük el. A 2019-es esztendőből már csak néhány nap van hátra. Az ünnepekre készülődve egyre többen vannak az utakon, megtelnek a bevásárlóközpontok parkolói, a sofőrök egyre ingerültebbek és türelmetlenebbek lesznek.

Ha megfelelően felkészített, lehetőleg téli gumival felszerelt járművel indulunk útra, ha ittasan nem vezetünk gépjárművet, ha a közlekedési partnereinkkel toleránsak és türelmesek vagyunk, és a sokszor zsúfolt utakon is megpróbálunk higgadtan és előzékenyen vezetni, mindannyian épségben célba érhetünk.

(police.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá