Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ennek alkalmából összegyűltek a mozgalom koordinátorai az ország minden pontjáról – számoltak be róla a közösségi oldalukon.

A Mindenki Magyarországa Mozgalmat egy évvel ezelőtt azzal a céllal indították, hogy a 2019-es őszi önkormányzati választáson megvalósuljon a teljes ellenzéki összefogás, minden településen egy polgármester-jelölt induljon a kormánypártival szemben és a körzetekben is egy közös jelölt legyen.

Az októberi eredmények áttörést jelentettek a NER történetében, először ért el komoly sikert az ellenzék – a recept működött. Különösen nagy jelentőségű volt a jászberényi megismételt választás, ahol a felbőszített polgárok bebizonyították, hogy a kétharmaddal uralkodó, hatalmával rendszeresen visszaélő Fidesznek legfeljebb egyharmados támogatottsága van.

A Kossuth körök több ezer aktivistával vettek részt az ellenzék megszervezésében, plakátolásban, pultozásban, közösségi média-tevékenységben és szavazatszámlálásban, erős közösségek formálódtak és komoly tapasztalatok halmozódtak fel.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom 2022-ben is a pártok és civilek összefogásában látja a siker receptjét.

A mozgalom teljes évértékelőjét itt lehet elolvasni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá