Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Itt van Jakab Péter legújabb vlogja, ami a Jobbik-frakcióvezető legemlékezetesebb idei akcióit foglalja össze. A videóban a száraztésztás akció és a parlamenti székfoglalás is helyet kapott, akárcsak az, amikor augusztusban Jakab Péter bejelentette, hogy indul a Jobbik elnöki tisztségéért.

Gyűlöletre nincs szüksége Magyarországnak, a gyűlöletmentességhez viszont arra van szükség, hogy az Orbán-kormányt leváltsák – a többi közt ezt nevezte 2019 legfontosabb tanulságának Jakab Péter vlogjának ötödik részében.

A Jobbik frakcióvezetője szerint a magyarok 2019-ben rátaláltak arra az útra, amelynek végén a 2022-es kormányváltás és egy igazságosabb Magyarország áll.

Fontos lépéseket tett az ellenzék is azért, hogy eltűnjön az ország nagyobb, Fidesszel szemben álló részének elaprózottsága, de ez a munka nem állhat meg jövőre sem. Jakab Péter szerint

“ha így folytatjuk, ahogy 2019-ben, ha mi magyarok képesek leszünk összekapaszkodni, odafigyelni egymásra, akkor ez az ország jobb hely lesz a jövőben.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá