Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a helybeli nővel szemben, aki egy idős asszonytól készpénzt, illetve arany ékszereket vitt el a városban. Kifosztás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 43 éves nő 2019. augusztus 21-én délelőtt ment be későbbi áldozata ingatlanába. Nem először járt arra, pár nappal korábban már megszólította az ott lakó idős asszonyt. A nyitott kapun keresztül bejutott az udvarra, ahol körbenézett és látta, hogy a sértett éppen egy melléképületben pakol. A feltételezett elkövető ezt kihasználva bement a házba, és a hálószobában lévő szekrényből arany ékszereket, valamint több mint félmillió forint készpénzt vett ki. Távozás közben azonban az idős sértett meglátta és kérdőre akarta vonni őt, mire elszaladt.

A sértett ezt követően értesítette a rendőrséget. A makói rendőrök rövid időn belül azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt, aki részletes beismerő vallomást tett. Ellene kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá