Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Működtető és Szolgáltató Nonprofit Zrt. Vámház utcai telephelyén járt ma délelőtt Hódmezővásárhely polgármestere, a város aljegyzője, a cég igazgatósági tagjai és az üzemeltetési igazgató, ahol a dolgozókkal találkoztak és tartottak egy rövid tájékoztatót.

Elhangzott, hogy folynak a városi cégek átszervezési munkálatai, a pazarlás megszüntetése, az átláthatóság megvalósítása, ez azonban a dolgozók munkavégzését nem befolyásolja. Ahogyan eddig is, úgy ezután is az a legfontosabb, hogy aki jól végzi a munkáját, az megkapja a megérdemelt elismerést és megbecsülést ezért. Ahogyan eddig, úgy ezután sem lesz fontos az, hogy ki milyen politikai nézeteket vall.

A megbeszélésen elhangzott, hogy két fontos elv mentén szervezik újra a városi cégeket: ez a hatékonyság és a célszerűség. A legfontosabb, hogy a lakosság meg legyen elégedve a HMSZ munkájával, ugyanakkor beleférjenek a várostól kapott költségkeretbe. Minden dolgozóra számítanak a jövőben is, a cél az, hogy egy jó csapat dolgozzon a városért – derül ki a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálatának közléséből.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares