Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Sipos József növényvédelem kategóriában nagy előnnyel vezet az agrotrend csoport Az Év Agrárembere versenyen. Rászavazni ide kattintva lehet, egészen január 20-ig.

Az Év Agrárembere Díj azt a célt szolgálja, hogy olyan gazdálkodókat, agrárszakembereket mutasson be a nyilvánosság előtt, akik a gazdaság és a társadalom tartóoszlopai. Magával az elismeréssel azokat a gazdálkodókat tüntetik ki, akik rendkívüli teljesítményükkel, ötletgazdagságukkal, céltudatosságukkal, elköteleződésükkel és kitartásukkal sokat tesznek a mezőgazdaságért.

Több környi zsűrizés most érkeztünk el a kategóriák döntőihez, ahol közönségszavazás dönt. A kategória döntők során az összesen 30 jelölt (kategóriánként 3-3) online szavazáson méretteti meg magát.

Sipos József a termőföld, mezőgazdaság szeretete régóta a családjában, nemzedékről nemzedékre öröklődött. A mezőgazdasági szakma, hivatás területén sok éves tanulmányokat végezett és szeretne is még végezni. A talajtanhoz, az okszerű tápanyag-utánpótláshoz, növényvédelemben végzett munkákkal már régóta kapcsolatban van, szakmai gyakorlatokat, tapasztalatokat, szülei mellett a családi gazdaságukban szerzett. A talajtanhoz, az okszerű tápanyag-utánpótláshoz, növényvédelemben végzett munkákkal már régóta kapcsolatban van, szakmai gyakorlatokat, tapasztalatokat, szülei mellett a családi gazdaságukban szerzett.

A méhészetben, méhészeti kísérletekben végzett munkákkal kapcsolatban, szakmai gyakorlatokat, tapasztalatokat, szülei mellett a családi gazdaságunkban szerezte meg. A méhészetben, méhészeti kísérletekben végzett munkákkal kapcsolatban, szakmai gyakorlatokat, tapasztalatokat, szülei mellett a családi gazdaságunkban szerezte meg. Hódmezővásárhely határában, családi gazdaságot működtet.

A verseny így állt szerda délután:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares